QUI SOM

Qui som? Som un equip jove que utilitza els coneixements científics, audiovisuals, narratius i artístics adquirits durant la nostra formació per crear una mescla que aconsegueixi fer arribar a la societat un àmbit que per nosaltres és molt important: la biodiversitat.

Volem donar a conèixer la biodiversitat que hi ha a Catalunya i els treballs que s’estan fent per protegir les espècies amenaçades presents al territori. D’aquesta manera, pretenem conscienciar a la societat de la importància de la biodiversitat i dels seus impactes en àmbits com l’agricultura, l’alimentació o la salut. Per fer-ho, volem donar un contingut original, amè, visual i fàcil d’entendre, que generi ganes de voler saber més i de protegir l’entorn natural.

Tot el contingut que apareix a la web és propietat nostra. Consulteu l’avís legal i la nostra política de privacitat.

Sergi Vila

Cap de Producció
sergivila@creatibio.com
És biòleg amb un màster en Comunicació Científica. Gestiona les comunicacions amb els col·laboradors i amb els visitants de la web, portant el compte de twitter i la pàgina de facebook. A més, és la persona encarregada d’escriure els relats.

Judit Roma

Cap d’Il·lustració
juditroma@creatibio.com
És artista plàstica i il·lustradora. S’inspira sobretot en la natura i el seu canvi constant.

Isabel Puig

Cap d’Audiovisuals
isabelpuig@creatibio.com
És realitzadora d’espectacles i audiovisuals i fotògrafa amb experiència en televisió i publicitat. A CreatiBio s’encarrega de gravar i editar les entrevistes i de fer les fotografies a les espècies amb les que treballem. També porta el compte d’instagram.

Xavi Curto Zafra

Cap de Redacció
xavicurto@creatibio.com
És biòleg amb un màster en Ecologia Terrestre. Ha col·laborat amb diversos centres d’investigació i de recuperació de fauna salvatge. Dins de CreatiBio és la persona que escriu els articles i gestiona la web.

 • Community Manager 50%
 • Redacció 80%
 • Divulgació 65%
 • Dibuix 70%
 • Biodiversitat 20%
 • Observació de la natura 90%
 • Fotografia 75%
 • Realització 60%
 • Edició 70%
 • Ecologia 85%
 • Comunicació 70%
 • Creativitat 75%

L’equip de CreatiBio tenim la sort de comptar amb diversos col·laboradors que estan duent a terme projectes de cria i recuperació d’espècies amenaçades i que són les persones que ens aporten la informació que nosaltres divulguem a la web. Des dels inicis del projecte, hem anat parlant amb diferents entitats presents a Catalunya i podem dir que tenim el suport de totes elles. Com que són les que fan possible que CreatiBio funcioni, els hi volem donar les gràcies. Aquestes són les entitats col·laboradores:

Però no volem que les col·laboracions es quedin aquí. Volem arribar també a les associacions que porten a terme projectes de seguiment d’espècies i restauració d’hàbitats, així com els grups d’investigació que estan treballant amb les espècies de Catalunya, tant de flora com de fauna.

Contacta amb nosaltres!

A més, actualment estem buscant col·laboradors que ens ajudin a finançar el projecte i, d’aquesta manera, assegurar-ne la continuïtat per assolir el nostre objectiu.

Contacta'ns
Share This