Col·laborem amb el projecte Animals a la Ciutat

Animals a la Ciutat és un projecte d’educació i sensibilització ambiental coordinat per Animal Latitude. Des de CreatiBio vam fer la web i la newsletter. Donem les gràcies a l’Irene Cervera, presidenta de l’Associació Animal Latitude, que va dipositar la confiança en nosaltres per ajudar-la en aquest projecte.

Hem donat suport a un projecte molt interessant liderat per l’Associació Animal Latitude: Animals a la Ciutat. Aquest projecte, dut a terme entre el juny i l’octubre de 2016, ha consistit en una sèrie de xerrades i tallers per donar a conèixer la fauna que hi ha a la ciutat de Barcelona, així com la problemàtica que es pot generar amb els humans i la seva gestió.

A més, l’acte principal d’Animals a la Ciutat van ser unes jornades, les Jornades Tècniques sobre Fauna Urbana de Barcelona (Jornades FUB). Es van celebrar el passat 21 i 22 d’octubre a la Biblioteca de Sagrada Família, especialitzada en ciència i natura. Les Jornades FUB van consistir en un seguit de xerrades repartides entre els dos dies, en les quals experts que treballen en la gestió de fauna a Barcelona explicaven la seva feina i la problemàtica dels animals.

Des de fauna exòtica a animals domèstics, des de gossos a cetacis, passant per rèptils i ocells, els assistents van poder gaudir de les experiències que es troben les persones que treballen amb fauna i la seva gestió. També va haver-hi una activitat participativa a la mitja part del segon dia, organitzada per l’Associació Galanthus, en què es van observar els falcons peregrins que viuen a la Sagrada Família, així com la seva caixa niu, i es va explicar el projecte per reintroducció d’aquesta espècie a la ciutat de Barcelona.

Jornades Fub - Animals a la ciutat

Moment de l’activitat durant les Jornades Fub – Projecte Animals a la Ciutat.

L’assistència va ser força notable, venint quasi 80 persones entre els dos dies, amb un balanç general positiu i amb ganes que es repeteixin unes jornades d’aquest tipus.

Des de CreatiBio, hem ajudat en aquest projecte, com hem dit al principi, de diverses maneres: vam crear la pàgina web www.animalsalaciutat.org, usant la plataforma Wix, i les diferents newsletters que es van enviar, hem estat escrivint els posts del seu blog, hem donat suport a la difusió dels diferents actes que s’han dut a terme i hem ajudat en l’organització de les Jornades FUB. Puntualment també hem donat suport en la resposta de correus electrònics sobre les Jornades.

Creiem que la col·laboració amb l’Associació Animal Latitude ha sigut una experiència enriquidora per a nosaltres i esperem poder seguir-hi col·laborant en un futur, ja sigui amb unes altres jornades o amb altres iniciatives que puguin generar.

0 Comments

Share This