Fomentem un Sant Jordi de natura i cultura

La diada de Sant Jordi de l’any 2017 vam decidir sortir al carrer muntant una parada per barrejar aquest dia amb un gran significat cultural amb la natura, aprofitant la simbologia del drac.

santjordi_mockup_bolsa-769x1024La diada de Sant Jordi de 2017 vam muntar una parada física a Barcelona on veníem roses naturals, roses de ganxet, bosses de tela i punts de llibre.

El motiu pel que vam decidir muntar parada era doble: donar-nos a conèixer i voler mostrar un Sant Jordi diferent, on la natura fos també protagonista.punt_santJordi

En general, creiem que vam fer una bona feina. I ho creiem perquè estem orgullosos de la proposta que vam plantejar: un disseny propi per la bossa i el punt de llibre (fet per la nostra dissenyadora Patricia) destacant el valor natural de la diada, el drac, com una espècie que està viva en forma de rèptils i amfibis. D’aquí que el nostre lema fos: Sant Jordi és cultura, el drac és natura.

Muntar la parada, a part de ser una experiència per sí sola, també ens va servir per sortir al carrer i veure com reacciona la gent enfront d’una visió diferent d’un dels dies més importants que hi ha a Catalunya.

punto-libro-dragonEsperem poder aprofundir aquesta línia d’apropar la natura durant un dia en que la cultura és la reina l’any que ve. I ho volem fer perquè creiem que natura i cultura van lligades, que són dues cares d’una mateixa moneda.

Així que seguirem treballant per mostrar la natura de Catalunya, i intentant aprofitar grans dies per acostar-la a tots els ciutadans.

0 Comments

Share This