Realitzem un taller de vídeo de natura amb el mòbil

Sabeu gravar i editar un vídeo de natural amb el mòbil? Això és el que vam ensenyar a fer al nostre primer taller, dins de la Setmana de la Natura de 2016. Agraïm a tots els participants la seva assistència i, sobretot, a la Marta Escolà per les fotos que va fer.

Aquest taller va ser la primera activitat que vam realitzar a CreatiBio en el que ensenyàvem a gravar un vídeo amb el mòbil i després editar-lo amb el mateix dispositiu, aportant les aplicacions i els consells necessaris per dur a terme aquesta tasca amb comoditat i coneixement. A més, com que els vídeos estaven centrats en la temàtica de la natura, també vam donar consells sobre els diferents grups animals i quina seria la millor manera d’observar-los.

El taller es va realitzar a la Biblioteca de Sagrada Família el dia 4 de juny i estava emmarcat dins de la Setmana de la Natura, organitzada per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT).

Però no només va consistir en una xerrada teòrica, sinó que va anar acompanyat d’una sortida pràctica en la que els assistents van poder posar en pràctica els consells i coneixements que els hi havíem explicat. Aprofitant un parc proper a la Sagrada Família, es van gravar diferents espècies d’animals i plantes, creant un vídeo propi que els assistents més tard van editar. L’edició es va dur a terme amb aplicacions diferents, segons si el dispositiu era Android o iOS.

Tot i que l’assistència no va ser excessiva (van venir una dotzena de persones), vam considerar que el taller havia sigut un èxit. La veritat és que no esperàvem un nombre concret de persones, a més s’ha de tenir en compte que era el nostre primer taller, així que els comentaris dels assistents i les ganes amb les que es van prendre l’activitat ens van deixar molt satisfets (encara que sabem que podem millorar de cara a propers tallers).

Esperem que aquesta primera experiència ens serveixi per millorar i dur a terme altres tallers tant interessants com aquest.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Share This