QUI SOM

Som un equip sensibilitzat amb la conservació de la natura. Per aquest motiu treballem per donar a conèixer els projectes relacionats amb la biodiversitat, principalment a Catalunya. La diversitat de perfils que hi ha a l’equip ens permet mostrar aquests projectes des de diferents enfocs, aportant una visió global de la biodiversitat: des de l’ecologia de les espècies, fins als aspectes socials associats a la protecció del medi ambient.

Equip CreatiBio

Isabel Puig

Cap d’Audiovisuals
isabelpuig@creatibio.com
És realitzadora d’espectacles i audiovisuals i fotògrafa amb experiència en televisió i publicitat. A CreatiBio s’encarrega de tot l’aspecte visual de les accions que es porten a terme (fotografia, vídeo, disseny web…).

Xavi Curto Zafra

Cap de Redacció
xavicurto@creatibio.com
És biòleg amb un màster en ecologia i gestió de la biodiversitat. Ha col·laborat amb centres d’investigació i gestió de fauna salvatge. S’ha especialitzat en temes de sostenibilitat i residus marins. Dins de CreatiBio ajuda a gestionar projectes d’educació ambiental.

Sergi Vila

Cap de Producció
sergivila@creatibio.com
És biòleg amb un màster en Comunicació Científica. Gestiona les comunicacions amb els col·laboradors i amb els visitants de la web, portant les xarxes socials. A més, és la persona encarregada de redactar els continguts de la web.

  • Fotografia 80%
  • Vídeo i Edició 70%
  • Disseny web 40%
  • Ecologia 85%
  • Comunicació 70%
  • Creativitat 75%
  • Community Manager 80%
  • Redacció 70%
  • Divulgació 75%

Els nostres col·laboradors i clients són una part essencial de la tasca divulgativa que realitzem: els col·laboradors ens permeten mostrar enfocs i formats divulgatius diferents per oferir millors serveis, mentre que els clients ens permeten obrir nous horitzons als projectes on podem participar. Per aquest motiu sempre estem disposats a treballar amb totes les entitats que estiguin interessades a donar a conèixer els projectes de conservació de la biodiversitat i protecció de la natura.

Però no volem que les col·laboracions es quedin aquí. Volem arribar també a les associacions que porten a terme projectes de seguiment d’espècies i restauració d’hàbitats, així com els grups d’investigació que estan treballant amb les espècies de Catalunya, tant de flora com de fauna.

Posa’t en contacte amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte, petició, vols informació o vols col·laborar amb nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte a través de la següent direcció:

info@creatibio.com
Share This