QUI SOM

Som un equip sensibilitzat amb la conservació de la natura. Per aquest motiu treballem per donar a conèixer els projectes relacionats amb la biodiversitat, principalment a Catalunya. La diversitat de perfils que hi ha a l’equip ens permet mostrar aquests projectes des de diferents enfocs, aportant una visió global de la biodiversitat: des de l’ecologia de les espècies, fins als aspectes socials associats a la protecció del medi ambient.

Sergi Vila

Cap de Producció
sergivila@creatibio.com
És biòleg amb un màster en Comunicació Científica. Gestiona les comunicacions amb els col·laboradors i amb els visitants de la web, portant el compte de twitter i la pàgina de facebook. A més, és la persona encarregada d’escriure els relats.

Isabel Puig

Cap d’Audiovisuals
isabelpuig@creatibio.com
És realitzadora d’espectacles i audiovisuals i fotògrafa amb experiència en televisió i publicitat. A CreatiBio s’encarrega de gravar i editar les entrevistes i de fer les fotografies a les espècies amb les que treballem. També porta el compte d’instagram.

Xavi Curto Zafra

Cap de Redacció
xavicurto@creatibio.com
És biòleg amb un màster en Ecologia Terrestre. Ha col·laborat amb diversos centres d’investigació i de recuperació de fauna salvatge. Dins de CreatiBio és la persona que escriu els articles i gestiona la web.

  • Community Manager 50%
  • Redacció 80%
  • Divulgació 65%
  • Fotografia 75%
  • Realització 60%
  • Edició 70%
  • Ecologia 85%
  • Comunicació 70%
  • Creativitat 75%

Els nostres col·laboradors i clients són una part essencial de la tasca divulgativa que realitzem: els col·laboradors ens permeten mostrar enfocs i formats divulgatius diferents per oferir millors serveis, mentre que els clients ens permeten obrir nous horitzons als projectes on podem participar. Per aquest motiu sempre estem disposats a treballar amb totes les entitats que estiguin interessades a donar a conèixer els projectes de conservació de la biodiversitat i protecció de la natura.

Però no volem que les col·laboracions es quedin aquí. Volem arribar també a les associacions que porten a terme projectes de seguiment d’espècies i restauració d’hàbitats, així com els grups d’investigació que estan treballant amb les espècies de Catalunya, tant de flora com de fauna.

Posa’t en contacte amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte, petició, vols informació o vols col·laborar amb nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte a través de la següent direcció:
info@creatibio.com
Share This