SERVEIS

La diversitat de perfils que hi ha a l’equip, tant a nivell tècnic com de comunicació, permet oferir un gran ventall de serveis relacionats amb la difusió i la divulgació. Gràcies a això podem crear continguts adaptats a les diferents necessitats que puguin tenir les entitats. Inclús podem generar nous formats no contemplats si així es requereix.

Si esteu interessats en els nostres serveis, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu info@creatibio.com.

COMUNICACIÓ

Ajudem a difondre la conservació de la biodiversitat per mitjà de diversos formats i canals comunicatius: redacció de continguts, gestió de xarxes socials o elaboració d’estratègies de comunicació, entre d’altres.

DISSENY GRÀFIC I IL·LUSTRACIÓ

Aportem creativitat a la comunicació per facilitar la difusió i la comprensió de la conservació de la biodiversitat. Cuidem l’aspecte visual per atraure l’atenció sobre els treballs de les entitats que treballen per la natura.

FOTOGRAFIA I AUDIOVISUALS

Som conscients de la importància de les imatges per captar l’atenció i per això mostrem d’una manera propera i visual la biodiversitat i la natura a través de la realització de reportatges fotogràfics i audiovisuals.

TALLERS I XERRADES

Donem a conèixer els projectes de conservació de la natura i la relació amb la societat de forma directa i presencial, interactuant amb els participants i generant un debat per fomentar la conscienciació de la societat.

MERCHANDISING

Generem productes sostenibles i amb valor afegit, perquè part del seu preu és destinat a diferents entitats ambientals. D’aquesta forma s’impulsen els projectes de conservació de la natura.

Posa’t en contacte amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte, petició, vols informació o vols col·laborar amb nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte a través de la següent direcció:

info@creatibio.com
Share This